diumenge, 17 de novembre del 2013

Zona de pícnic de Les Deus de Sant Quintí de Mediona, Alt Penedès.

Al veure les fotos s'ha de tenir en compte que tot ahir i aquest matí ha plogut, pel què les fotos no reflexen l'ambient habitual, ni el color de l'aigua que amb el marró de la sorra arrosegada fa que no llueixi igual. Les taules les tenien de peu, així que no es veuen.
Hem tingut ocasió de tornar-hi a anar (octubre'14) i fer-ne fotos de nou, així que afegiré intercalades fotos actuals perquè us feu més a la idea de com és habitualment.
Zona de pícnic en un paratge realment bonic, tot i que molt tocat per la ma de l'home. Està al final del poble de Sant Quintí, just després del camp municipal de futbol.



En total hi ha unes 16 taules que van colocant a mesura que va arribant la gent.



La veritat és que quan estan totes posades queda un pel atapeït. No es poden fer reserves, si hi voleu anar un grup gran recomanen que hi aneu aviat (tipus les 11) per poder agafar lloc. Tingueu en compte que durant el bon temps s'omple molt.








La zona de pícnic es gestiona des del bar, el dret a taula són 2,00€ per adult i 1€ per nen .No hi ha barbacoes ni possibilitat de llogar-les o portar-les.



La zona de pícnic està davant dels sortidors d'aigua de Les Deus i d'una piscina que s'hi forma, on a l'estiu t'hi pots banyar.






Hi ha un quiosc bar i banys al restaurant, els què hi ha a la zona de pícnic no estan en us.


Hi ha força espai per jugar entre la zona de taules i la "piscina". També hi ha unes grutes, però fa 2 anys que estan tancades sense previsió d'obertura.





A la part de dalt al costat del parking i del bar restaurant hi ha un parc de tirolines.

Al costat de les fonts puja un camí que porta cap a cascades i gorges, per on passen algunes tirolines que al nostre parer espatllen el paisatge. No és una zona perquè els nens hi vagin sols, hi ha penyasegats.



Localització:

Què visitar?

Sant Quintí de Mediona:


Les Deus Aventura:


Alt Penedès:



8 comentaris:

  1. Aquest es un del llocs que me agraden aprop de els rius o rieres alla on hi ha aigua el paissatge esta practicament asegurant per cert molt bon reportaje be com sempre una abraçada

    ResponElimina
  2. Hola Marta, bon reportatge i ben detallat. No fa gaire que hi vaig ser, per cert estava tot força sec, tu almenys has vist corre aigua per el torrent del Duc, per cert, saps si ja es poden visitar les coves? Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Moltes gràcies! El reportatge està actualitzat del novembre passat,des de llavors no hi he tornat. Però pel què em van dir els que porten el bar, no sembla algo inminent, porten molt temps tancades.

      Elimina
    2. Una pena de lugar con un charco y de agua muy sucia de estar estancada

      Elimina
    3. Eso dependerà de la época, si no hay lluvias es lógico que quede el agua estancada. La naturaleza tiene esta característica; no la controlamos ni en lo bueno ni en lo malo. ..

      Elimina
  3. Hola, sabeu si es pot visitar amb gossos? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura,
      Si et mires les fotos veuràs que en un dels cartells informatius possa que els animals de companyía han d'anar lligats I no es poden banyar. Però hi vam ser fa 3 anys, no et puc assegurar que encara sigui així.
      Una seguidora del bloc va escriure el missatge de sobre I quan hi va anar fa poc l'aigua estava estancada per falta de pluja, per la teva informació; no sé si haurà millorat.

      Elimina