diumenge, 9 de febrer del 2014

Àrea recreativa forestal de El Montmell, Baix Penedès

Bona àrea recreativa; s'hi arriba seguint les indicacions des de l'entrada del poble, per una pista forestal d'uns 4 km. de condicions regulars amb alguns trossos no gaire bons.
És un espai força gran integrat al bosc amb una vintena de taules.



Disposa d'un bloc de barbacoes amb 7 unitats per banda amb  una font al costat i banys.

Per l'àrea o a prop i ha una zona d'acampada lliure, no sabem exactament on és ni ho hem vist anunciat; però si algú hi està interessat es pot dirigir a l'ajuntament de El Montmell (977688429) ja que ho gestionen ells i us podran informar; a més si voleu fer acampada se'ls ha d'avisar.

Nosaltres hi hem anat a passar el dia per fer una calçotada i ens ha sorprès que nomès estavem nosaltres i un altre grup.

2017:  Ara s'ha de demanar un permís a l'Ajuntament del Montmell per fer us de les barbacoes, tot i així segueix éssent gratuït. Podeu escriure a ajuntament@elmontmell.cat o trucar-los entre setmana. A la web trobareu un pdf per omplir i enviar-los-hi, per accedir-hi cliqueu aquí


Les taules són bastant velles, algunes estan una mica deteriorades però la majoria estan bé. Hi ha moltes ombres, així que per venir a la primavera/estiu s'hi ha d'estar molt bé. Avui hem enganxat un dia tapat així que tot i triar una taula en una zona descoberta feia fred, però els calçots i la carn calenteta han ajudat.

Des de l'àrea es poden fer excursions i hi ha molt lloc per jugar.



Com hem comentat al principi el handicap és la pista forestal; avui anavem acompanyats i l'altre familia porta un cotxe més baix, a més d'anar força carregats i han patit una mica al pujar.
2017: Un amic ens ha dit que el primer tros l'han asfaltat, però si teniu un cotxe baix patireu perquè a la part no asfaltada hi ha parts amb sots pronunciats.
Situació:
Què visitar:
Excursió fins a les restes del castell de Montmell, la podem trobar a la web ExploraTgn.cat:
La Juncosa del Montmell:

Baix Penedès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada