diumenge, 13 d’abril del 2014

Àrea recreativa del Mas de Forès, Alcover, Alt Camp

Fantàstica àrea recreativa a les Muntanyes de Prades, al municipi d'Alcover. S'han de pagar 5,00€ per cotxe per ajudar en el manteniment; fins no fa molt eren 2,00€, però en Rolf (seguidor del bloc) ens ha informat (abril'16) que ara són 5,00€.
Juliol'17: He parlat amb els que porten el Mas de Forès i em diuen que el pàrquing segueix sent de 5€ per cotxe per tot el dia (obren de 8:00 a 19:00h) i si hi aneu a partir de les 14:00h són 3,00€. L'entrada es tanca a les 19:00h, però la porta de sortida no la tanquen, així que podeu allargar la tarda.

Juliol'21: Alguns usuaris ens han informat que ara costa 10€ per cotxe



Consta de un total de 9 taules, 5 a la part superior que estan força separades:


A la part inferior hi han 4 taules seguides, un gran parc infantil i els banys:






Tot el Mas i els voltants són preciosos, però la guinda sense dubte són els 2 gorgs aptes per al bany (al menys el superior) que hi ha a 10 minuts caminant.




Per arribar-hi s'ha de seguir el camí d'on estan els banys fins que s'arriba al l'entrada del jardí del propi Mas (perquè els edificis que estan al costat de les taules són 2 molins), llavors baixar per unes escales que hi han a l'esquerra i en pocs metres s'arriba als gorgs.

Els Molins:



La zona d'aparcament és molt gran.

El lloc és ideal per passar-hi el dia, però si us agrada caminar us recomenem El Niu de l'Àliga on podreu veure els Salts del Glorieta. Us posso l'enllaç del bloc Explora Tgn per si us ho voleu mirar:


Situació:

Com arribar?: Per arribar s'han de seguir les indicacions a l'Ermita del Remei des del poble i un cop es passa l'ermita seguir la carretera endavant. Trobareu una porta metàlica al Mas que en principi estarà tancada, heu de seguir la carretera endavant fins que trobareu el pàrking

Què visitar?

Alcover:

Alt Camp:



19 comentaris:

  1. Hola,

    Felicitats pel blog, per cert les fotos del mas de Forès són molt maques, però voldria fer un petit aclariment.

    No voldria que el meu comentari s'interpretés en sentit negatiu ni de crítica, sinó simplement com alcoverenca que sóc i que m'agrada passejar per la zona, aclarir aquesta petita confusió.

    El que vosaltres identifiqueu com el mas, en realitat, és un conjunt de tres edificis coneguts com els molins de Tarrés, tres molins paperers que pertanyen a la finca del mas de Forès. Us adjunto un enllaç on es descriu cada edifici (http://www.alcover.oasi.org/niv4.php?id=216). Les fotos que poseu corresponen a dos dels molins, el tercer queda una mica més avall.

    Al mas de Forès s'hi arriba seguint el camí que hi ha prop dels serveis, que condueix a un altre jardí on hi ha unes escales que baixen cap al gorg. Aquest edifici és el mas de Forès.

    Ànims i continueu amb el blog.

    Una alcoverenca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola alcoverenca,
      Moltíssimes gràcies per l'aclariment, de veritat. Ho rectificaré a l'entrada perquè ho desconeixia. Pensava que el què és el mas era d'una altre propietat. Aquesta setmana ho canviaré.
      Salutacions,

      Elimina
  2. Hola, Quería saber si disponen de barbacoa y de ser así cuanto hay q abonar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, cuando nosotros estuvimos hace 2 años no tenían barbacoas. Entonces se pagaban 2 euros por el parking por cotxe.

      Elimina
  3. Este año parece ser que han subido a 5€

    ResponElimina
  4. HI ha accés per gossos? gràcies! felicitats per la tasca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cesc,
      Quan nosaltres hi vam ser fa 3 anys si; pq els meus cunyats en portaven, però no t'ho puc assegurar al 100 %pq ha passat molt temps I ara crec que ho porten uns altres. Gràcies per les felicitacions!

      Elimina
    2. Hi havia gent amb gossos, i diverses caques sense recollir😈

      Elimina
    3. Doncs fatal per part dels propietaris dels gossos...

      Elimina
  5. El lugar está muy bien CUIDADO!!! ES ESPECTACULAR.
    QUIÉN LO VISITE PORFAVOR....NO DEJE HUELLA ...SE VEN MASCARILLAS EN EL RÍO...
    NO SEAMOS KA VERGÜENZA DEL PLANETA.
    ES UN REGALO TENER RINCONES ASÍ.CUIDEMOSLO.

    ResponElimina
  6. Abans que res, moltes gràcies pel vostre Bloc, heu fet molt bona feina recopilant molts més espais dels que he sigut capaç de trobar en qualsevol altre lloc web, i amb més info i especificacions si val a dir-ho.

    Per altra banda dir-vos que aquesta setmana passada vaig ser-hi i el preu del vehicle ha pujat enguany a 10€ (val a dir que les motos no paguen).

    També voldria advertir que per fer qualsevol tipus de celebració que impliqui més persones de lo habitual, cal presentar una instància (es pot fer via mail) a l'ajuntament d'Alcober. Poder descarregar l'instancia de: https://alcover.cat/ , a la pestanya de: El Poble / Zona de lleure Mas de Forès.

    Moltes gracies i anims!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joel,
      Moltes gràcies pel missatge, de veritat. Gràcies també per l'informació, ho actualitzaré així que pugui.

      Elimina
  7. Respostes
    1. Hola, cuando nosotros estuvimos en 2014 si, porque fuimos con mis cuñados y tenían perro. No sé si aún estarán permitidos.

      Elimina