dimecres, 21 de maig del 2014

Àrea recreativa La Sentiu, Gavà, Baix Llobregat

Gran zona de pícnic al barri La Sentiu de Gavà, està a la carretera de La Sentiu cantonada amb el carrer La Floresta.
És important aclarir que tot i que al cartell de l'entrada possi que hi ha barbacoes, no n'hi ha des de fa uns anys. Ho vam preguntar al restaurant que està al costat perquè no vam veure el punt d'informació anunciat.
El lloc és molt gran; està  dividit en dos nivells, en total hi ha entre 20 i 30 taules, no les vam ni contar... La majoria estan força separades i altres estan més seguides com les de la foto de dalt.




Dóna la sensació d'estar una mica deixat, no per brut (tot i que malauradament també hi ha bruticia), sinó perquè les taules són força velles i n'hi ha de trencades.






Nosaltres hi vam ser un dissabte al matí i hi havia gent, la sensació és que s'ha d'omplir força perquè es veu una zona (tots els voltants) molt freqüentada. Però deu quedar repartit perquè hi ha molt espai.



L'aparcament és força gran (però per tantes taules no sé si n'hi deu haver prou) i té una gran explanada de gespa per jugar o el que és vulgui; quan hi vam ser hi havia un grup de gent gran instalats amb una taula propia jugant a cartes. Els banys estan en una punta d'aquesta explanada de gespa.




Situació:


Accés: us posso una foto del Google Earth de l'accés (a la dreta) venint de Gavà.


Què visitar?

Gavà:

Parc Natural del Garraf:


Baix Llobregat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada