dissabte, 27 de setembre del 2014

Àrea recreativa de l'estany d'Osseja, Osseja, Cerdanya Francesa

Molt bona i freqüentada zona de pícnic al municipi francès d'Osseja; està a la Cerdanya francesa però a 5km. de Puigcerdà. S'han de seguir les indicacions cap al "Plan d'eau" que vol dir estany. Hi vam trobar molta gent, però també és veritat que era mitjans d'agost.
Consta d'unes 10 o 12 taules i unes 3 o 4 barbacoes dobles repartides per un espai força gran al lateral de l'estany. Hi vam arribar passades les 2 i estava molt ple, però vam trigar poc a localitzar una taula lliure i inclus una barbacoa. La diferència d'horaris per dinar amb els francesos va ajudar i a més vam tenir les brases fetes.











Hi ha un mini golf i zona de jocs, on hi ha alguna taula, però amb tanta gent no va bé fer fotos.





L'estany és molt maco, s'hi poden llogar patins; hi ha un restaurant i zona verda per jugar, descansar o el que es vulgui.







Al  gran aparcament (que s'omple) trobareu cartells amb les normes de l'estany: està prohibit banyar-se, caminar-hi quan està gelat, pescar sense llicència (francesa), etc.





Situació:

Accés: si veniu de Puigcerdà a l'arribar a Osseja heu de seguir les indicacions cap al Plan d'Eau, està a l'Avenue du Lac.

Què visitar?

Osseja:


Pirineus Orientals (França)


Puigcerdà:

Cerdanya:


2 comentaris:

  1. Hola ja veig que heu transpasat fronteres a França en teniu un pilo de zones de Pic nic ja fa molts temps que recordo veuren hi aques lloc de avui es molt maco be tots els llocs on es troba aigua me encanten ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto, poquet vam creuar la frontera... 5km. Però si que és veritat que França n'hi ha molta tradició i n'hi ha moltíssimes zones.
      A mi també m'encanten totes les versions d'aigua, fan el paisatge especial.

      Elimina