diumenge, 28 de setembre del 2014

Zona de pícnic de la Font de Sant Josep o dels Enamorats, Santa Maria de Palautordera, Vallès Oriental

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem anat a aquesta bona zona de pícnic del municipi de Santa Maria de Palautordera, tot i que està en un barri anexat a Sant Celoni. L'accés està al Passeig Enamorats des d'on podreu baixar a la zona de pícnic per un passeig o per unes escales força verticals.
Consta de 6 taules, la preciosa font i molt espai per jugar.








Com he comentat hi ha molt espai al voltant de les taules i la font, a més hi passa una riera.







Al Passeig Enamorats, al costat de l'accés a la zona de pícnic, hi ha el Parc dels Enamorats que és força gran i amb molts jocs infantils.









Hi ha lloc per aparcar al llarg del Passeig dels Enamorats.

Situació:


Accés: com ja he comentat, l'accés peatonal està en el Passeig Enamorats just abans del Parc dels Enamorats. Hi ha un camí en pendent lleuger i també es  pot baixar per unes escales amb molta pendent i no molt bon estat que van als peus de la font.



Què visitar?

Santa Maria de Palautordera:

Parc Natural del Montseny:
Vallès Oriental:

12 comentaris:

  1. Hola, gràcies Marta, per fer referencia al Bloc de les Fonts, avui he tornat a la Font de Sant Josep i a la seva Àrea de PicNic, cal dir que s'ha tingut de tornar a pintar la Font, donat el nombre de grafitis que tenia. hi ha una senyora gran que varies vegada a la setmana s'ocupa de netejar de forma voluntaria la Font i rodalies.
    Aquest bloc teu es esta sent molt compler i agafa bona part de Catalunya pam a pam. Anims !!!

    Ramon Solé

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon,
      Moltes gràcies! Sempre que visito una font que he tret del teu bloc el nombro, crec que és l'ho just. La veritat és que sempre em miro les teves entrades, a vegades tenen premi amb una zona de pícnic. Sempre que anem a una font bonica penso en el teu bloc.
      És una llàstima que hi hagi gent que no sigui capaç de tractar amb respecte tant els bens com la natura. I per l'altre costat és admirable l'entrega d'aquesta bona dona.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Bon dia, voldríem visitar el proper diumenge 26 aquesta zona de picnic. Sabeu si està molt massificada?? anem a passar el matí al Circ Cric i després voldríem dinar aquí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Jo crec que no, però nosaltres no hi hem tornat a anar des de llavors. Si us ho trobeu ple a Santa Maria de Palautordera hi ha almenys 2 zones de pícnic més, el Parc del Reguissol té 8 taules. Us passo l'enllaç perquè normalment especifico les altres zones de la mateixa població però veig que en aquest cas no ho vaig fer: http://somdepicnic.blogspot.com.es/2015/12/zona-de-picnic-del-parc-del-reguissol.html
      Espero que hi trobeu lloc.

      Elimina
    2. L'altra zona és la Font Martina:
      http://somdepicnic.blogspot.com.es/2015/02/zona-de-picnic-font-martina-santa-maria.html

      Elimina
  3. Hola! me gustaría ir con mi familia a esta zona de pic nic pero necesito saber si hay baños/ lavabos.
    gracias!

    ResponElimina
  4. Hola. Cuando nosotros estuvimos en 2014 no había, puedes preguntar al Ayuntamiento si ahora tiene. Para el futuro té informo que cuando tienen baño lo especifico en el texto y con foto, si no digo nada al respecto es que no hay. Un saludo

    ResponElimina
  5. Per a la vostra informació, comentar que diumenge 15/3/20 vam estar a aquesta zona dinant i la veritat és que fa una mica de pena.
    Les riuades del mes passat deurien cobrir gairebé la meitat de les taules i l'aigua és va endur molta sorra de la part de sota, on estan calçades.
    També hi havia moltes deixalles, segurament arrossegades per l'aigua, algun arbre caigut i molta branca per terra.
    Espero que l'Ajuntament hi esmerci alguna estona en adequar l'indret novament.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gronyi,
      Quina llàstima que estigui malament, perquè era un espai molt bonic. Possiblement sí que fos degut al Glòria, a veure si quan acabi el confinament ho arrangen de nou.
      Salutacions i gràcies!

      Elimina
  6. Hola! Voliem anar a la font i dinar alla pero no sabem si es un lloc fred ja qué a les fotos es veu molta ombra.no se si algu ha anat a principios de març?
    Gracies

    ResponElimina
  7. Hola! Ho sento però no havia vist el missatge. Potser ja hi heu anat, però és un espai ombrívol i soterrat, així que segur que és fred.

    ResponElimina