dissabte, 6 de setembre del 2014

Zona de pícnic del Parc de les 7 Fonts, Sant Julià de Vilatorta, Osona

Seguint la recomanació d'en Jordi Arjo, hem estat en aquesta fantàstica zona de pícnic urbana del preciós Parc de les 7 Fonts al municipi de Sant Julià de Vilatorta, dintre de l'Espai Natural de Guilleries - Savassona. Està al límit sud de la població, al final explico com arribar-hi.


Es tracta d'un parc creat per l'arquitecte modernista autòtcon Miquel Pallàs als anys 30. He dividit el parc en dues zones:

Zona de les 7 fonts: hi ha 3 taules de pedra disperses, la font que dona el nom al parc que té 7 sortidors, el restaurant, una petita bassa i una glorieta. Pel meu gust és arquitectònicament preciós i respira romanticisme. Avui la llum no era gens bona i les fotos no transmeten com es veia, o jo no n'he sabut.













Zona del parc infantil: naturalment consta de zona de jocs (inclou una tirolina), una altra font i 8 taules (6 de pedra i 2 de fusta).

















Al parc hi ha punt d'informació de l'Espai N. Guilleries - Savassona i una exposició, però tot i ser dissabte al matí ho hem trobat tancat.






La zona d'aparcament és molt gran.


Situació:

GPS:  41º55'18.18"N    2º19'18.26"E

Accés: si veniu del sud de seguida trobareu les indicacions cap al punt d'informació de l'Espai Natural Guilleries - Savassona.

 Si veniu del nord heu d'anar a l'Avinguda Nostra Sra. de Montserrat i al final del poble trobareu les indicacions cap al parc.
En els dos casos està ben indicat, nomès heu de seguir els cartells i arribareu a l'entrada del parking i una de les entrades del parc.

Us passo un enllaç sobre el parc amb informació molt interessant:


Què visitar?

Sant Julià de Vilatorta: per circumstàncies no ens hem pogut quedar a visitar-lo, però ens hem quedat amb les ganes, té coses molt interessants. Segur que tornem.


Pantà de Sau:

Osona:


2 comentaris:

  1. Un lloc molt maco i sembla que tranquil molt ben explicat bones fotos ¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! La veritat és que si que és tranquil i a més molt ombrejat.

      Elimina