dijous, 9 d’octubre del 2014

Zona de pícnic de la Font Freda, Gelida, Alt Penedès

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més vam anar a aquesta petitona, bonica i tranquila zona de pícnic al municipi de Gelida. S'hi arriba per una pista forestal que es pren al Passeig Cantillepa; hi arribareu per la carretera a Sant Sadurni d'Anoia just a la sortida de Gelida.
Nomès té una taula però és un d'aquests indrets que respira pau i inclús romanticisme. No és un lloc per anar a passar el dia amb criatures perquè no hi ha molt espai, però a passar-hi una estona si. Ens va agradar molt.



La font sembla que és força ben considerada per la contrada; com diu el seu nom l'aigua en surt molt freda. Queda soterrada respecte la pista forestal i l'entorn és bonic i frondós.







 Entre la Font i la taula hi passa el Torrent de Vallbardina.


Situació:


Accés:
Quan sortiu de Gelida direcció Sant Sadurni trobareu de seguida una desviació a l'esquerra on està indicada la Font. L'heu de pendre i al cap de poquet trobareu una altra desviació, cap a la dreta en aquesta ocasió.


Heu de seguir aquesta pista forestal o camí rural uns 2 o 3 km. fins que trobareu un  espai per aparcar uns 3 o 4 cotxes a l'esquerra. Des d'aquí haureu de baixar caminant per un corriol o per unes escales que hi ha una mica més endavant, en els dos casos està indicat.







Els dos accesos de pujada al tornar
Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Gelida més gran i amb barbacoes:


Què visitar?

Gelida: quan hi vam ser ens va enganxar una forta pluja que no ens va deixar voltar gaire. De fet totes les fotos són preses sota la pluja...

Alt Penedès:

10 comentaris:

  1. Aquest lloc quant baixa aigua per el torrent te que ser precios i tambe ara la tardor el que pasa a els de Girona que ens queda molt lluny per anar hi un dia sol i fer fotos estem massa a la punta de les 4 provincies molt bones fotos ¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto.
      A nosaltres també ens passa, a molt llocs no anem perquè anar i tornar en un dia és massa lluny, sap greu perquè ens perdem un munt de llocs; però estem limitats...

      Elimina
  2. Buscavem un lloc per passar el dia de la mona i vem trobar aquest indret gràcies al vostre fantàstic blog.Ens ha encantat i tornarem aviat.Hem passat un fantàstic dilluns de Pascua en aquest indret bucòl.lic i tranquil.Moltes gràcies per donar-lo a conèixer i endavant amb el vostre treball de difusió dels llocs de picnic catalans.Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Raquel,
      Moltes gràcies pel missatge; m'alegro que us hagi agradat,a nosaltres també ens va agradar molt, és especialment acollidor i si heu tingut la sort de que hi hagués aigua a la riera haurà estat més bonic. Salutacions!

      Elimina
  3. Avui 1 de gener, el començarem visitant aquest magnific paratge. Sóc gelidenca i de nena havia anat moltes tardes d'estiu a pasar la tarda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs feliç any! Un bon lloc per començar l'any, però deu ser fred en aquesta època.

      Elimina
  4. Hola, soy Manuela!
    Soy de Gelida y me gustan mucho dos de tus fotos de la Fontfreda.
    Si me das permiso me gustaría usarlas para anunciar un evento que haré dentro de poco allí.

    Te envío saludos cordiales!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Manuela,
      Perdona que no te haya contestado antes. Si especificas que las fotos son de Som de pícnic de forma visible si puedes usarlas, si no es así lo siento pero no.
      Saludos,

      Elimina
  5. Respostes
    1. No, no hay para bañarse. Si el torrent tiene cabal (cuando hay lluvias) quizás puedas mojarte los pies, pero no recuerdo si era de fácil acceso.

      Elimina