diumenge, 30 de novembre del 2014

Zona de pícnic del Parc de les Aigües, Barcelona, Barcelonès

Inspirats en el bloc Fonts natural, aigua, muntanya i més i aprofitant que la pluja ens ha fet quedar a Barcelona, hem estat en aquest bonic parc urbà del barri del Guinardó de Barcelona. Sorprenentment, tot i estar plovent, no estavem sols al parc. Està a la Plaça Alfons el Savi.
Consta de 6 taules de fusta repartides en un espai força gran. La zona de pícnic està a l'esquerra del parc si entreu per l'entrada prinicpal. La resta del parc fa terrasses.





El parc és gran (2 hectàrees), hi ha varies zones de jocs infantils,una pista de frontón i 2 taules de ping pong.





Té molta zona per passejar amb bancs per descansar.





L'entrada que hem utilitzat nosaltres és molt bonica, just a l'entrar a l'esquerra hi ha una petita casa preciosa amb una font davant.






Si veniu en cotxe haureu de buscar aparcament per la zona, davant del parc hi ha una boca del metro Alfons X de la linea groga (Linea 4).


Situació:


Què visitar?

Barcelona:


Espais verds de Barcelona:


5 comentaris:

  1. Un lloc ben escullit per anar avui el Parc de les aigues be potser ens hem mollat una mica pero tambe ha tingut el seu encant dema ting ganes de tornar sortir el paissatge es totalment diferent mentres no faci mal es bonic gaudir ne mot bon reportage Marta !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. Amb la pluja tot canvia i com tu dius, si no fa mal, és molt bonic. Una abraçada!

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, sembla mentida que en mig de Barcelona hi hagin espais així.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Josep; realment no deixa de sorpendre tot el què hi ha. Tenim uns quants parcs realment bonics, nosaltres encara n'hem de descobrir alguns, en aquest no hi haviem estat mai.

    ResponElimina
  4. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    ResponElimina