diumenge, 11 de gener del 2015

Àrea d'esplai Font de l'Alba, Tiana, Maresme

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem estat en aquesta tranquila i agradable zona de pícnic a les afores de Tiana. Per arribar-hi hem d'anar al Polisportiu Municipal de Tiana, on haurem de deixar el cotxe i arribar-hi a peu per un curta i pronunciada pendent.
Consta de 5 taules, 2 de les quals estan adaptades per cadira de rodes.







Tot i que al cartell del principi del camí d'accés i que al bloc de Fonts d'on hem tret l'informació parlen de barbacoes (en el bloc surten fotos i tot), ja no hi ha barbacoes, ni rastre. Deu fer poc que les han tret.

Hi ha força espai per jugar i es poden fer passejades per la zona. Tornant a mirar les fotos del bloc de les fonts ens hem adonat que no hem arribat fins a la font de l'Alba, s'ha de seguir un camí que surt de la zona de les taules; ens sap greu no haver-la vist però com que hem vist una font hem pensat que era aquesta.








Si bé és cert que les taules estan adaptades per cadira de rodes, no tenim molt clar que l'accés peatonal a les taules des de l'aparcament ho estigui. Al camí hi ha una cadena i s'ha de passar pel lateral que te un fort desnivell al mitg, a més de la forta pendent (amb alguns forats en el terreny).


La zona d'aparcament és gran perquè és la del Poliesportiu.



Situació:



Accés: Si veniu per la B500 de Badalona a Mollet, trobareu una desviació cap a Tiana (que possa a 1km) que heu de pendre i passareu per davant de l'entrada al Poliesportiu.



Si veniu de Tiana, heu d'anar al C/ Edith Llaurador fins que trobareu indicacions cap a la propia font i  la piscina Municipal; a partir d'aquí esteu molt a prop.



Què visitar?

Tiana:

Maresme:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada