dimecres, 14 de gener del 2015

Zona de pícnic (berenador) Font de Comabella, Juberri, Parròquia Sant Julià de Lòira (Andorra)

Ombrívola i agradable zona de pícnic prop de Juberri i del Parc Naturlàndia. S'hi arriba per la carretera de la Rabassa que uneix aquest dos punts.
Consta de 6 taules de pedra i 5 barbacoes. No us oblideu de portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred de la pedra, perquè per aquestes latituds pot fer fred a qualsevol època de l'any. Com veieu les taules són grandetes i tenen 4 bancs.






La Font que li dóna nom és força bonica, està en un extrem de la zona. Hi ha joc per jugar, però no excessiu.està rodejada de carreteres que en principi no són molt transitades (almenys quan hi vam ser al desembre). El cotxe l'haureu de deixar a la carretera, no hi ha una zona acondicionada.

 
 

Al bloc hi ha una altra zona de pícnic molt propera, creiem que totes dues pertanyen al municipi de Juberri, però no ho podem assegurar.


Situació:

Accés: S'hi pot arribar des de Juberri i des de Auvinyà. Nosaltres vam anar des de Juberri. Després del poble seguiu amunt fins que us trobareu una desviació a l'esquerra on està anunciat l'Hotel Comabella, l'heu de pendre i és just on comença la desviació.
Heu de seguir endavant fins la desviació de l'esquerra, la de la dreta porta a la zona de pícnic de l'ermita de Sant Cristòfol



Què visitar?

Juberri

Auvinyà

Parroquia Sant Julià de Lòira


 
Andorra:
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada