divendres, 2 de gener del 2015

Zona de pícnic de Can Carol, Vallbona d'Anoia, Anoia

Petita i tranquila zona de pícnic al municipi de Vallbona d'Anoia. S'hi arriba per una pista forestal de bones condicions que surt del poble.
Consta de 3 taules, però una d'elles està inservible perquè l'ha invadit la natura.






És una llàstima dir-ho, però està molt abandonada, si no ho arreglen no és molt acollidora; i més si tenim en compte l'aspecte de quan ho van inaugurar el 2009 com podeu veure a aquest enllaç del Anoia Diari.

Hi passa el Torrent de la Pedrera, però quan hi vam ser al novembre estava pràcticament sec. S'hi pot accedir per  unes escales.
Hi ha lloc per aparcar a la pista forestal perquè la pista és prou ample, es pot deixar el cotxe just al costat de les escales d'accés.




Situació:

Accés: tant si veniu de Piera com de Capellades per la Ctra de Martorell entrareu al poble i us trobareu al Passeig del Carol, heu de girar cap a les indicacions del centre urbà (si veniu de Capellades) o cap al Barri del Raval (si veniu de Piera).
Venint de Piera
Venint de Capellades
Un cop en aquest carrer (C/ del Raval) heu de girar al primer carrer a la dreta que fa cantonada amb la Caix del Penedès.  Seguiu aquest carrer endavant; es convertirà en pista forestal i a poca distància de la zona urbanitzada (uns 500m.) trobareu unes escales que baixen a l'esquerra que són l'accés a la zona de taules.

Què visitar?

Vallbona d'Anoia:


Anoia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada