diumenge, 18 de gener del 2015

Zona de pícnic de l'Ermita de Sant Medir, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental

Espaiosa i tranquila zona de pícnic al darrera de l'ermita de Sant Medir, del terme municipal de Sant Cugat del Vallès i dintre del Parc Natural de Collserola. S'hi arriba per una estreta carretera que surt de la carretera de l'Arrabassada.
Consta de 7 taules de fusta repartides a l'ho llarg del lateral de l'explanda. Una és doble.








Hi ha molt espai per jugar i queda apartat de la gent que va a l'ermita. Hi ha força afluència de gent a l'explanada de l'ermita perquè que hi van com a destí caminant, corrent o en bici.

L'ermita és romànica i realment bonica, almenys per fora perquè estava tancada. L'explanada on  està s'anomena Camp del Miracle igual que la font.





Situació:

Accés:  Venint de Barcelona o de Sant Cugat per la carretera de l'Arrebassada (Ctra. de Sant Cugat - BP1417) heu de pendre una desviació  que hi ha a Can Ribes. És una carretera de condicions no gaire bones i molt estreta de doble sentit; però hi ha llocs per poder parar per creuar-se amb un altre cotxe.
Venint de Barcelona, la desviació queda a la dreta

Venint de Sant Cugat queda a l'esquerra

 A partir d'aquí heu d'anar tirant endavant; passareu per una altra zona de pícnic molt poc abans d'arribar just a la dreta d'on hi ha la desviació cap a l'ermita o cap al panta de Can Borrell. A la desviació de la foto heu de pendre el camí de la dreta fins que us trobareu un edifici i al costat una pendent amb una cadena que és l'accés a la zona de l'ermita. Aquí podreu deixar el cotxe.


 S'arriba a la zona de pícnic per un camí que puja per la part posterior de l'ermita.

 Què visitar?

Parc Natural de Collserola:
Vallès Occidental:



10 comentaris:

  1. Molt bon reportage Marta ets un niu de descubriments de llocs de Picnic molt bona feina segurament molta gent en treu molt profit una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! Aquesta és l'intenció, que la gent ho aprofiti; espero que sigui així. Una abraçada!

      Elimina
  2. Diumenge hi anirem, desconeixia l'existencia, mil gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Karles,
      Gràcies a tu. Espero que us agradi.
      Fins aviat,

      Elimina
  3. Podriem arribar a peu des de Barcelona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. O primer en bus i després a peu?

      Elimina
    2. Hola!
      Perdona que no t'hagi contestat abans. Sé que hi ha una ruta senyalitzada que va de Barcelona a Sant Cugat que pasa per l'ermita de Sant Medir, jo no l'he fet però les meves filles si, són uns 12 o 13km. Al punt d'informació del Parc Natural de Collserola et podran informar. A Sant Medir hi pots arribar des de Barcelona, Sant Cugat i crec que des de Cerdanyola també. En bus podeu anar fins a l'Àrea de Can Ribes, que és el creuament de la carretera de l'Arrebassada i la carretera de Sant Medir, a partir d'aquí haureu de caminar; però no sé quin bus és ni on s'agafa. Contacta amb el Parc Natural de Collserola, segur que et podran informar per teléfon o mail si no t'hi pots arribar. Sento no poder-te ajudar més.

      Elimina