dimecres, 21 de gener del 2015

Zona de pícnic parc i poliesportiu de Baldomar, La Noguera

Zona de pícnic de pas al municipi de Baldomar; desconec si aquest parc té nom perquè no hi era en els cartells; així que si algú ho sap us agrairé que m'informeu per rectificar-ho. S'hi arriba per la carretera LV-9137 que creua el poble; Baldomar està a pocs kilómetres d'Artesa de Segre.
Nomès té una taula de fusta al costat dels jocs infantils. Nosaltres hi vam parar perquè berenessin les nostres filles i vam aprofitar per jugar a la pista poliesportiva que està al costat del parc. Hi vam ser a l'estiu, així que vam agraïr molt que la pista fos coberta.









Hi ha un bany, però llavors estava molt brut.



Si el què voleu és una zona per passar el dia sabem que hi ha una en una font entre Baldomar i La Clua. No molt lluny nosaltres hem estat i les podeu veure al bloc a dues:


Situació:


Accés: Si veniu per la LV-9137, de la direcció que vingueu, trobareu la zona al lateral del poble (entre el poble i el riu). Té dos accesssos, el que queda més al nord (cap a la sortida cap a Artesa o La Clua) és el recomanable; l'altre accés fa molta pendent i al final té una corba molt tancada que per cotxes seria molt complicada, no s'aprecia a la foto però no és quasi possible girar. Almenys nosaltres no ens vam voler arriscar.
Hi ha molt lloc per deixar el cotxe al descampat que hi ha davant del parc.
 ACCÉS RECOMENABLE:
Venint d'Artesa de Segre o de La Clua

Venint d'Alos de Balaguer
 ACCÉS NO RECOMENABLE
Venint d'Artesa  o La Clua

Venint d'Alos de Balaguer
Què visitar?

Baldomar

Congost del Mu (a uns 4/5km. d'Alos de Balaguer): us recomano que us mireu l'entrada sobre aquest Congost al bloc Petita muntanya d'en Daniel LLorca.



La Noguera:

Montsonís



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada