diumenge, 8 de febrer del 2015

Zona de pícnic del Parc del Laberint, Barcelona, Barcelonès

Molt bona zona de pícnic urbana al Parc del Laberint d'Horta, S'hi pot arribar en metro i autobus. Els accesos  són al carrer Germans Desvalls i al Passeig dels Castanyers. La zona de pícnic i la zona de jocs estan a la part sud del parc, abans de passar la taquilla d'accés als jardins, pel que és gratuïta.
Consta de 5 taules de fusta envoltades d'una zona ajardinada amb sol i ombra, també hi ha molts bancs.













Hi ha una bona zona de jocs  al costat i un petit quiosc-bar amb banys públics.



Els jardins del laberint són de pagament  però els dimecres i els diumenges és gratuit. Està prohibit entrar menjar als jardins tot i que hi trobareu alguna taula antiga de pedra.






Personalment penso que és el parc més bonic de Barcelona. 
Es tracta del jardí més antic que es manté a Barcelona construit per Domenico Bagutti (jardiner italià) el 1791 per a Antoni Desvalls, marquès de LLupià i Alfarràs. Inicialment d'estil Neoclàssic va tenir modificacions quedant completat com a jardí romàntic el 1853 (informació extreta de la web del parc: Parc del Laberint - Espais verds Barcelona )












Hi ha una zona d'aparcament dintre del recinte del parc (s'hi entra pel c/ Germans Desvall) entre la zona de taules i la taquilla que està oberta de dilluns a divendres, els caps de setmana podeu deixar el cotxe a les vàries zones d'aparcamnet que hi ha al costat del Velòdrom.
Aparcament de dintre del parc

Aparcament al costat del Velòdrom
Situació:
Accés; podeu venir en metro (parada Mundet de la Línea 3) o en autobus (B19, 27, 60 73, 76, 185). Si veniu en cotxe de dilluns a divendres podeu deixar al cotxe al parking del parc, s'hi accedeix pel carrer Germans Desvalls.

Si veniu en cap de setmana el podeu deixar a un dels aparcaments gratuïts que hi han al costat del Velòdrom o pels voltants del parc.

Què visitar?

Barcelona:


Barcelonès:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada