dilluns, 17 d’agost del 2015

Zona de pícnic del Mirador de les Roques de Benet, Horta de Sant Joan, Terra Alta

Bona però assolellada zona de pícnic de pas al terme municipal d'Horta de Sant Joan i ja dintre del Parc Natural dels Ports. S'hi arriba per la carretera de la Franqueta que surt de la T-330.
Consta de 5 taules de fusta dintre d'un perimetre vallat on també hi ha un parc infantil. Es tracte d'una zona de pícnic força nova, perquè a les imatges del Google Earth i del Google Maps no apareix. El handicap és que no té cap ombra, però amb el temps en tindrà perquè hi ha algún arbre recentment plantat.






També te vistes a Horta de Sant Joan i a la muntanya de Santa Bàrbara.

A la zona d'aparcament, que és grandeta, hi ha un monument del poble d'Horta de Sant Joan als bombers.

Les Roques de Benet són impressionants i molt curioses, crec que de la més baixeta en diuen cara de gos i a la de la dreta li diuen castell.


Situació:

Accés: aquesta zona de pícnic està a una de les carreteres d'accés al Parc Natural; a la carretera que surt de la T-330 i que s'agafa poc despres (direcció sud) de la desviació cap a Horta de Sant Joan.

Un cop agafada aquesta carretera l'heu de seguir fins que trobareu a l'esquerra la zona de pícnic. Com us deia i podeu veure a les imatges de sota, al Google Earth no apareix la zona però si el mirador.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'Horta de Sant Joan:



Què visitar?

Horta de Sant Joan:


Parc Natural dels Ports:
Terra Alta:
Poble Vell de Corbera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada