diumenge, 7 de febrer del 2016

Àrea de lleure de la Font Vella, Vilanova de Prades, Conca de Barberà

Tranquila i agradable zona de pícnic a les afores de Vilanova de Prades. S'hi arriba per una pista forestal que surt del poble, però està molt ben indicat.
Consta de 7 taules de pedra i 8 barbacoes. Recordeu portar mantes per aïllar-vos del fred de la pedra, nosaltres hi hem esmorzat aquest matí i a més de fred (4 graus) feia molt vent, pel què no ho hem disfrutat gens; però sense les mantes encara hagués estat més complicat. Però la sensació del lloc ha estat molt bona. a més a la primavera / estiu tindreu l'ombreta de les moreras.


És important portar sempre mantes al cotxe







No és molt gran però hi ha espai suficient perquè els nens juguin una mica. Per mi el gran al·licient  són les vistes del poble, que és molt maco.







La zona de taules queda elevada respecte a la pista forestal. S'hi accedeix per unes escales o per la zona d'aparcament que és una rampa. A peu d'escales hi ha la font que li dóna nom i un abeurador.





Rampa d'accés i zona d'aparcament
Situació:

Accés: Si veniu de Vimbodi a l'arribar a Vilanova de Prades trobareu una rotonda, heu d'anar direcció Prades pel carrer que hi ha entre el punt d'Informació i un camp de futbol rodejat d'arbustos).

 A pocs metres trobareu una desviació a la dreta que té 2 cartells: Camí de Cornudella i un de petit que indica la font. A partir d'aqui nomès heu de seguir les indicacions cap a la font, que està a uns 200 metres del poble.



Què visitar?

Vilanova de Prades:

Conca de Barberà:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada