diumenge, 14 de febrer del 2016

Àrea d'Estada Sant Vicenç de Jonqueres, Sabadell, Vallès Occidental

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem anat a aquesta zona de pícnic a les afores de Sabadell, dintre del Parc Fluvial del Ripoll.  Està al carrer Jonqueres.
Consta de 6 taules de fusta força separades entre si, ja que l'espai que ocupa la zona de pícnic és gran. També té 4 barbacoes. Nosaltres hi hem estat aquest matí cap a les 11:30h i les barbacoes ja estaven ocupades; així que si voleu anar-hi feu-ho ben aviat. Hi ha molt espai per jugar, anar en bici, passejar...







Hi ha una font amb un canal que va fins al riu i també hi trobareu un circuit de salut.











Pel costat passa el riu Ripoll, com he dit la zona de pícnic pertany al Parc Fluvial del Ripoll. Hi ha un passeig per reseguir la ribera del riu, al llarg d'aquest passeig trobareu varies fonts amb taules, és un passeig agradable i freqüentat per gent que passeja, que va en bici o que corre. Ho hem trobat molt animat.




Per sobre de la zona de pícnic hi ha l'ermita que li dona nom, estava tancada i no és especialment bonica (espero no ofendre a ningú...), ha estat molt remodelada.



Hi ha una zona d'aparcament grandeta, però com que és punt de partida d'excursions a més de la zona de pícnic s'omple força.

Situació:


Accés: El riu Ripoll va pel límit nord-oest de Sabadell. Heu d'agafar la carretera de Prats del Lluçanès, si aneu en direcció nord trobareu a la dreta una desviació al carrer Jonqueres que heu de pendre i seguir avall fins que veureu la zona d'aparcament a la dreta.

Agafeu la desviació de la dreta




Què visitar?

Sabadell:


Al bloc hi ha 5 àrees de pícnic més de Sabadell:



Vallès Occidental:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada