dissabte, 14 de maig del 2016

Àrea de pícnic del Parc i Roserar de Cervantes, Barcelona, Barcelonès

Tot i que de joveneta vaig estudiar al costat  i hi anava sovint, vaig saber què tenia zona de pícnic gràcies al bloc de la Marijo Elias Petites rutes per Catalunya. Està entre la Diagonal i la carretera d'Esplugues.
Es tracte de 2 parc en 1, per un costat està el Parc de Cervantes on hi han les taules i costat per costat i comunicats està el roserar de Cervantes.
Parc de Cervantes: Té 4 taules de fusta ben ombrejades i prou separades; nosaltres hi hem arribat a 2/4 de 11 i estaven 2 taules ocupades per una festa que han acabat ocupant una tercera taula,així que no he pogut fer fotos gaire d'aprop. Si voleu venir veniu ben aviat.








A escassos 50 metres hi ha una àrea de jocs infantils amb taules de ping pong.

Però encara hi ha una altra àrea de jocs infantils i una tirolina.



El parc és molt bonic per anar-hi a passejar, és romàntic per anar en parella o per gaudir de les flors.










Roserar de Cervantes. Aquest cap de setmana hi celebren el 16è concurs de Roses Noves, hi podeu participar votant les roses que més us agraden i com agraïment us donaran una rosa. Si veniu qualsevol altre dia hi trobareu menys gent; però val la pena venir ara a la primavera és tot un espectacle.


















Zona de concurs
Zona de concurs
Nosaltres hem votat per aquestes roses liles, les hem trobat precioses.
Situació:

Accés: Us recomano venir en transport públic, no hi ha quasi lloc per aparcar al voltant del parc. A 5 minuts del parc hi ha la parada de metro de Zona Universitaria de la L3, l'autobus 54, 7, 67, etc. Hi ha varies entrades a la Diagonal i a la Carretera d'Esplugues, als 2 carrers hi ha almenys 1 entrada accessible en cadira de rodes.

Què visitar?

Barcelona:


1 comentari:

  1. Hola,
    Sabeu si es pot fer picnic a la zona de concurs? es a dir , posar mantells a la gespa.
    Gràcies

    ResponElimina