dimecres, 12 d’octubre del 2016

Àrea recreativa Pla de la Baga, Alp, Cerdanya

Amagada i tranquila àrea de pícnic a les afores d'Alp; l'accés està a la carretera GI-400 just davant de la intersecció amb la GI-404 direcció Das.
Consta de 5 taules de pedra rudimentària, 2 estan a prop l'una de l'altre, però les altres 3 estan molt separades. N'hi ha amb ombra i altres amb sol; al costat d'una de les taules hi ha una estructura de fusta que no sé excactament la funció, però hi tindreu ombreta assegurada.












Hi ha 2 àrees de jocs, una per nens fins a 6 anys i l'altre per nens fins a 12 anys. Hi ha molt espai perquè les criatures juguin i s'esbargeixin.





Hi ha un espai habilitat com aparcament molt gran i al costat hi ha un camp de tir, una mica sorprenent per mi que hi hagi un camp de tir al costat d'una àrea d'esbarjo. Quan hi vam ser vam tenir la grata visita d'alguns cavalls, no sé si sempre estan per aquí, però sempre fa il·lusió veure cavalls. És realment sorprenent veure'ls passejant-se i pasturant per un camp de tir...












Situació:


Accés: Com he comentat s'hi accedeix per la GI400 (o segons Google Earth GL400), aquesta carretera uneix Alp amb la Masella i La Molina i l'accés està davant la desviació cap a Das. El més senzill és venir des de Das.
Heu de sortir de Das pel carrer Rec de la Bola que va a parar a la carretera E-9 just davant d'una desviació cap a La Masella i La Molina, tot i que al Google Earth no he vist cap indicador des d'aquest sentit. Heu de pendre la desviació.

 Un cop agafada l'heu de seguir endavant.
 Arribareu a una bifurcació,haureu d'anar direcció Alp però ja tindreu l'àrea de pícnic davant,darrera l'arbreda.

 L'àrea de pícnic té un accés d'entrada i un de sortida que són d'un sol sentit, així que és important entrar pel costat correcte. Us posso un planell de més a prop del Google Earth on queda molt clar.
L'accés té un cartell molt petit, heu d'estar atents.

 Aquesta és la sortida

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnci d'Alp, de fet a La Masella que depèn d'Alp:



Què visitar?

Alp:

La Cerdanya:


2 comentaris:

  1. Un lloc força bonic, bon reportatge i ben indicat, si vaig a buscar bolets per allà ho tindré amb compte per parar a fer un mos. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina