diumenge, 26 de març del 2017

Àrea de pícnic Ges Ter, Torelló, Osona

Seguint la recomanació d'uns veïns de Torelló hem estat en aquesta bonica i agradable àrea de pícnic a l'extrem sud de la població, s'hi accedeix des del Passatge dels Sports.
Consta de 4 taules de fusta; ara no tenien ombra però quan arribi el bon temps serà un espai la mar de fresc i ombrívol.







 Es una gran àrea verda amb molt arbres, bancs i un circuit de salud.Hi ha molt espai per jugar, però a l'entrada hi ha un cartell que no està permès jugar a pilota; tingueu-ho en compte perquè tan verd inspira a jugar-hi, però s'han de respectar les normes.


















 En aquest punt el riu Ges desemboca en el riu Ter, lamentablement no se m'ha acudit fer cap foto del aiguabarreig.

Hi ha algun punt d'accés al riu, però crec que no és segur banyar-s'hi. Potser perquè aquests últims dies ha plogut molt, però el Ter baixa amb molta força; es veu molt el corrent.


A l'entrada de l'espai hi ha uns cartells de senders.


 Al final de l'àrea hi ha unes escales, creiem que són per pujar al Santuari de Rocaprevera,del que us parlaré un altre dia perquè també hi ha una taula de pícnic
Situació:
Accés: Si veniu per la C-37 direcció nord podeu agafar la sortida Manlleu Nord o Torelló Sud i seguir les indicacions cap a Torelló.

 Quan entreu a la població heu de seguir endavant fins que veieu el Mercadona a l'esquerra, al Google Earth no es veu (encara no hi era), a partir d'aquí estigueu atents perquè al cap de poc hi ha un cartell que indica àrea esportiva.
,


A partir d'aquí heu de seguir les indicacions cap a la zona esportiva

 Un cop passeu la desviació cap al Santuari de Rocaprevea, en el següent carrer a l'esquerra l'heu de prendre. És el Passeig dels Sports.
Heu de seguir aquest carrer fins al final, passareu pel camp de futbol, seguiu endavant fins que s'acaba i ja hi sereu.

Què visitar?

Torelló:

Osona:
Tona (turó del castell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada