diumenge, 9 d’abril del 2017

Àrea de pícnic de la Font de l'Arc, Vilanova de Escornalbou, Baix Camp

Seguint la recomanació d'en Julio, seguidor del bloc, hem estat en aquesta bona àrea de pícnic. Quan ho vaig buscar pel Google Earth per localitzar-la em va semblar que tenia barbacoes perquè hi ha la típica caseta on les posen, però en el passsat n'hi debía haver però ara no. Està a les afores de la població.
Consta de 6 taules de pedra, recordeu portar mantes o taballoles per aïllar-vos del fred si veniu fora del bon temps. Quan avanci la primavera i els arbres recuperin les fulles tindrà ombres. L'indret és tranquil i agradable. Queda elevat respecte la carretera, es tracte d'una carretera secundària i no molt transitada.










Com us deia al principi, antigament devien haver barbacoes perquè hi ha el bloc, però les barbacoes ja no hi són.


A nivell de carretera hi ha la font que li dóna nom, és un racó bonic amb uns bancs i l'antiga font. Just darrera hi ha l'arc que a la vegada dóna nom a la font.




El què és el primer cop que veiem és que no es pugui fumar a l'àrea de pícnic, però cada ajuntament posa les seves normes i s'han de respectar; és casa seva. Tampoc estan permesos els gossos.
Per sobre de l'àrea de taules hi ha un gran aparcament amb un bloc de banys, avui estaven tancats. Vigileu perquè al mig de l'aparcament hi ha una canalització que és un sot considerable pel cotxe si no hi pareu atenció.

Situació:


Accés: L'ho més fàcil és entrar al poble de Vilanova de Escornalbou i seguir les indicacions cap a l'Argentera i el castell d'Escornalbou.



Seguiu aquesta carretera endavant fins que veieu un petit pont.

 Un cop creuat el pont heu de girar a l'esquerra on hi ha l'accés a l'aparcament.

 Més avall hi ha l'àrea de taules.

Què visitar?

Vilanova de Escornalbou:

Baix Camp: 
Us recomano visitar l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca (Montroig del Camp) que queda a prop de Vilanova de Escornalbou:
Afegeix la llegenda

4 comentaris:

  1. Un bon recull de blocs que vas fent, quasi no dono l'abast a llegir-los, pro tots de mica en mica passen per els meus ulls. Com sempre dir-te la bona feina que fas, ajuda molt per anar als llocs i trobar un lloc on fer un mos entre-mig de la natura, fantàstic Marta. Una abraçada i endavant, que com sempre et vaig seguint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; si, últimament en publico moltes per intentar possar-me al dia; en tinc moltes de pendents.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Sóc de Cambrils, i avui, baixant del castell d'Escornalbou, he vist l'àrea i m'he aturat. És exactament com dius. No sé com estarà en època de pluges, per què hi passa la riera de Vilanova... molts ànims i endavant!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan,
      Gràcies pel comentari.
      La riera de Vilanova passa per l'àrea o per l'aparcament? Imagino que és la canalització que hi ha a l'aparcament, si no quina salvatjada possar una àrea de pícnic al mig d'una riera...

      Elimina