dimecres, 12 d’abril del 2017

Àrea de pícnic del Santuari de Rocaprevera, Torelló, Osona

Bona i petita àrea de pícnic en un entorn acollidor i agradable. Està a l'explanada de davant del Santuari de Rocaprevera, a les afores de Torelló.
Només té 1 taula de pedra, però és ben gran, hi deuen cabre 10 o 12 persones. Quan hi vam ser a finals de març no tenia molta ombra, però a mesura que la primavera avanci segur que en tindrà, Al costat de la taula hi ha una font i de darerra la taula surt un sender que està anunciat com Camí de Can Tarrés que suposo que arriba fins a la resclosa i fàbrica del mateix nom.







L'explanada del Santuari té una forma arrodonida, al centre és on es deixen els cotxes i al voltant a més de l'espai de la taula hi ha una font amb sortidor, l'àrea de jocs infantils i 4  bancs amb una roca plana que pot servir també de taula.











El Santuari de la Mare de Déu de Rocaprevera té l'origen al SXII, però l'actual edifici és de principis del SXX,  En podeu trobar més informació a la web de l'Ajuntament de Torelló, cliqueu aquí


Des del lateral del Santuari tindreu vistes de Torelló.

Uns 100 metres per sota del Santuari hi ha una bonica font i una petita capella, en aquest punt també hi ha una explanada amb bancs i informació de senderisme.








Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Torelló:



Situació:


Accés: Si veniu per la C-37 direcció nord podeu agafar la sortida Manlleu Nord o Torelló Sud i seguir les indicacions cap a Torelló.
Quan entreu a la població heu de seguir endavant fins que veieu el Mercadona a l'esquerra, al Google Earth no es veu (encara no hi era), a partir d'aquí estigueu atents perquè al cap de poc hi ha un cartell que indica el Santuari.



A partir d'aquí heu de seguir les indicacions cap al Santuari


 Quan arribeu a la creu de terme preneu la carretera de l'esquerra endavant, cap a dalt delt turó.
 Fins que veureu la petita capella que us he nombrat abans, heu de seguir per la carretera de la dreta.

 Per l'esquerra del Santuari, per la dreta no està permés.
 I ja estareu a l'explanada.

Què visitar?

Torelló:



Osona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada