dimarts, 6 de juny del 2017

Àrea de pícnic de la Zona Lúdica de la Ruta de la Secla, Montgai, Noguera

Seguint la recomanació de la Pepa Baliu, seguidora del bloc, hem estat en aquesta bona àrea de pícnic que està a les afores de Montgai.
És una àrea amb valles de fusta que la delimiten. Consta de 10 taules de fusta i 3 barbacoes. hi ha ombres perquè hi ha força arbres, a nosaltres ens plovia bastant així que no vam veure on tocava el sol i on hi havia ombra... jejeje, una mica d'humor perquè el què ens va ploure el diumenge per fer turisme és horrible... Tot i així vam gaudir i intentar veure al màxim que vam poder del què ofereix Montgai, però ens va faltar molta cosa.













Hi ha una pica que té una petita manguera que estava a terra, per això no es veu a la foto; també hi ha una taula de treball i un altre "moble" que no sabem què és, em sap greu.

Hi ha una àrea de jocs infantil, petita però suficient perquè juguin una mica.


Té una carretera que passa pel costat, però és molt secundària, mentres hi vam ser no va passar ningú, però és clar que plovia força...

L'àrea està a la Ruta de la Secla, que és una sèquia que passa pel darrera de l'àrea de pícnic, si no ho saps no la veus perquè queda elevada respecte a les taules. L'àrea està rodejada de camps de blat que estaven preciosos i a més que la pluja els hi donava un color daurat increible; les fotos no fan justicia.











Hi ha un aparcament per varis cotxes al costat de una de les entrades a l'àrea de pícnic, l'altre entrada està on hi ha l'àrea de jocs infantils.
Situació:
Accés:  Si veniu per la carretera LV-3035, per exemple desde Agramunt com vam fer nosaltres, trobareu la desviació cap a Montgai a l'esquerra

 Entrareu al poble per l'Avinguda de la Generaliat que el creua de punta a punta. Tireu endavant fins al carrer del Calvari, si arribeu a una plaça és que us l'heu passat de llarg.
 Aquesta casa rosa-vermella fa cantonada amb el carrer del Calvari
 Preneu el carrer del Calvari  endavant fins que sortiu de la zona urbanitzada

 Quan s'acabi el carrer heu de pendre la carretera de l'esquerra.
Passareu per varies granjes.
 Seguiu endavant fins que veureu el parc infantil de l'area de pícnic.
Està aproximadament a 1 km del poble.
 Al final de l'area de pícnic hi ha l'aparcament.

Què visitar?

Montgai: Hi ha molt per fer i veure pels voltants, nosaltres ens vam quedar amb les ganes de més perquè la pluja ens va acompanyar amb estones de força intensitat, i no és gens agradable per fer turisme, però tornarem. Al poble hi ha 3 àrees de pícnic més almenys, 2 les vam poder fotografiar, la 3º la vam deixar per una altra ocasió. Ja us les aniré ensenyant.


Passeig del Sió: per Montgai passa el riu Sió i hi ha un passeig molt bonic per fer que segueix el riu. Nosaltres vam fer un tros fins que ens vam trobar un punt en el què el camí baixava i el riu estava força ple i cobria el camí. Va tornar a ploure i no vam poder fer la resta des d'un altre punt.
Trinxeres de la Guerra Cívil: a 3km de Montgai teniu 2 punts per visitar trinxeres, nosaltres en vam visitar un:
Trinxeres de la Font de la Mandra
La Noguera:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada