diumenge, 11 de juny del 2017

Àrea de pícnic Font del Solà, Sant Quirze Safaja, Moianès

Petita i ombrívola àrea de pícnic a l'Urbanització Solà del Boix a Sant Quirze Safaja; no ha estat fàcil arribar-hi perquè a la web de l'Ajuntament no està explicat i quan hem preguntat a la gent del poble ho han tingut que pensar abans de saber on era. Al final ho hem trobat amb les indicacions que ens han donat, al final us ho explico.
Consta de 2 taules de pedra, 1 gran amb 4 bancs i una petita amb 2 bancs. L'espai no sembla molt visitat, mes aviat sembla una mica abandonat, però no està brut. Hi ha una mica d'espai per jugar i bastanta ombra.













Al costat de la font que li dóna nom hi ha una petita bassa vallada.






Situació:

Accés: Venint per la C-59 direcció Castellterçol trobareu una desviació cap a Sant Quirze Safaja, la preneu.
Al cap d'uns 500 metres trobareu una desviació cap a l'urbanització Solà del Boix, la preneu, és un puntet a l'esquerra de la carretera.

 Un cop creuat el pont seguiu el carrer endavant, sense agafar cap desviació.
 El carrer es convertirà en un camí, vosaltres seguiu endavant.
 El camí fa una corba pronunciada a la dreta on hi ha una entrada al que pot ser una casa de colònies. Vosaltres seguiu el camí endavant.
 No trigareu molt a troba l'àrea de pícnic a l'esquerra.
 Però aquí no hi ha espai per deixar el cotxe, podeu descarregar aquí i  seguir endavant a uns 200 o 300 metres hi ha un carrer urbantizat, aquí podreu aparcar.



Què visitar?

Sant Quirze Safaja: él casc antic és molt petit, però molt maco, de pedra.

Sant Quirze té un entorn molt maco i exuberant. Nosaltres hem visitat 2 baumes, a les dues s'hi arriba caminant entre 10 i 15 minuts, però amb molta solana...

Bauma de l'Espluga: Podeu deixar el cotxe a l'aparcament al costat de l'església del casc antic i heu d'agafar la carretera que va en direcció contraria al casc antic.
A l'esquerra hi ha l'aparcament i el camí cap a la bauma, ala dreta comença el casc antic.


Bauma del Molí o dels Horts: El camí surt de davant de la farmàcia, al costat de la carretera que puja al casc antic. Heu de seguir el camí i un cop creueu un mini pont agafeu el caminet de la dreta fins al final, arribareu a la bauma, un gorg i salt d'aigua. Per veure bé el gorg i salt d'aigua us haureu d'enfilar a la bauma.





També hi ha el Parc de l'Aigua, en aquesta ocasió no hi hem anat, però us en vaig parlar i ensenyar fotos a l'entrada del l'àrea de pícnic de la Font del Prat del Pou a Castellterçol.

Moianès:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada