diumenge, 4 de juny del 2017

Àrea de pícnic Font d'en Gurb, Sant Hilari de Sacarlm, Selva

Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos a principis de maig vam estar en aquest petita, bonica i recollida àrea de pícnic.   Els últims 300 metres s'han de fer a peu i l'accés està a la carretera GI-541.
Només té 1 taula de fusta, però és un indret molt acollidor i maco, té aquest punt feréstec que té tota la comarca de la Selva.  És un espai petit on a part de la taula hi ha la font que li dóna nom i dos bancs un davant de l'altre.









Entre la font i la taula hi ha un pontet de fusta d'on surt un sender.


Situació:

Accés: Com us he dit l'accés està entre el kilómetre 5 i el 6 de la carretera que va de Espinelves a Sant Hilari

Quan estigueu a Sant Hilari. heu de seguir les indicacions cap a la Font Vella, quan arribeu a la rotonda que hi ha al final del Passeig de la Font Vella i davant de l'embotelladora de la Font Vella heu d'agafar la sortida cap al Pla de les Arenes. Des del Passeig de la Font Vella és la sortida de la dreta.


 Un cop a aquesta carretera només heu de seguir endavant sense deixar-la, l'accés a la font està aproximadament a uns 2kilómetres des de la població.

Quan haugue passat el punt kilométric nº 6 trobareu en una corba cap a l'esquerra un espai per aparcar.

 Heu de deixar el cotxe aquí.





Trobareu un indicador cap a la font, està a la ruta Guilleries - Montseny i naturalment forma part de la ruta Font d'en Gurb. Es pot venir caminant des del centre del poble, que segons un indiador de l'altre costat de la carretera està a 2,3km i la Font Vella a 1,2km.

 Bé doncs, vosaltres seguiu les indicacions cap a la Font del Gurb que hi ha on haureu deixat el cotxe i seguiu el caminet.

 De seguida trobareu cartells i una baixada cap a la font, que està uns metres més avall.



Què visitar?

Sant Hilari de Sacalm:

Si decidiu anar des del centre a la Font Vella no és molt lluny, pel camí passareu pel costat de la Font del Pic que té 1 taula, en trobareu l'enllaç per veure aquesta àrea de pícnic junt amb les altres més avall.




La Font del Pic i la seva taula de pícnic




A la Font Vella, que també hi podeu arribar en cotxe si voleu, podeu omplir-vos una ampolla o garrafa amb autèntica aigua Font Vella, a la font hi ha un cartellet on indica que com a màxim es poden omplir 15 litres per torn.



Al bloc hi ha 5 àrees de pícnic més de Sant Hilari:







La Selva:

2 comentaris:

  1. Un bon raco de món Marta, sembla força tranquil per passar una bona estona en pau i fresquet ara que ve l'estiu. Bon reportatge. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Si, és fresc i maco, i és relativament tranquil, ens va sorprendre que potser hi vam ser 20 minuts i van passar almenys 2 parelles.
      Una abraçada,

      Elimina