dissabte, 18 de novembre del 2017

JA NO EXISTEIX Àrea de pícnic Parc de l'Arenal, Vandellós i L'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp,

SETEMBRE 2021: Un seguidor ens informa que ja no existeix aquesta àrea de pícnic

Fantàstica àrea de pícnic a la platja de l'Arenal de L'Hospitalet de l'Infant on vam anar a l'octubre per recomanació de la meva cunyada Georgina. Haviem de passar el día aquí, però feia tan vent que era impossible estar-hi  a gust, no vam tenir sort; però és un espai fantàstic per passar el dia en familia.

El parc està ubicat al llarg de la platja del mateix nom. És un parc gran i molt complet, suposo que a l'estiu estarà ple de gent perquè a més moltes de les taules tenen ombra. Consta de 4 àrees de pícnic amb un total de 14 taules de fusta, us les explico de nord a sud:

A- Està al principi del parc a tocar del gran aparcament del Passeig d'Arenal amb el carrer del Jonquer. Té 3 taules i força ombra, des d'aquestes taules tindreu boniques vistes a la platja (com podeu veure a la foto de la capçlera).




No hi ha excusa per no recollir i llençar la brossa...
B - Queda més al centre del parc i entre el Passeig d'Arenal i el circuit de salud del parc. Consta de 4 taules amb molta ombra.





C - Ubicades al voltant del parc infantil, en total hi ha 6 taules: 1 dintre el mateix espai que els jocs infantils i 5 sota uns pins al costat.














D - Al costat del punt d'informació, al límit sud del parc. Consta d'1 sola taula que depén de l'hora no tindrà ombra.

El parc com us he dit és molt complet, a més del parc infantil que ja heu vist a l'àrea de pícnic C, també hi trobareu 1 taula de ping pong, 2 taules de fut-toc, 1 pista de fútbol sala, carril bici, bancs per descansar, circuit de salud i bonics espais per passejar.
















I sobretot la platja!




Situació:


 Accés: Si veniu per la N-340 heu de sortir a Vandellós / Mora.
Veureu que la sortida de la carretera us porta sentit muntanya, no passa res, a pocs metres trobareu una rotonda.
 Feu la volta completa de 360º i ja estareu en sentit mar.
 Seguiu endavant fins que haureu passat 2 ponts.

 Just després del 2on pont trobareu una mini rotonda (sense qusasi construcció al centre); heu de pendre el 2on carrer de la dreta, que és carrer de Ramon Berenguer IV.
 Seguiu aquest carrer fins que aneu a parar al passeig marítim (Passeig de l'Arenal).

Seguiu endavant
Un cop arribeu al Passeig d'Arenal hi torbareu molts llocs d'aparcament, si gireu a l'esquerra arribareu a una àrea d'aparcament molt gran. Si veniu a l'estiu suposo que haureu de venir ben aviat per trobar lloc.

 Què visitar?

Vandellós i L'Hospitalet de l'Infant:


Baix Camp:

6 comentaris:

  1. Molt bona entrada Marta, llàstima el Mestral que quan bufa BUFA!!!
    Bon lloc sibretot de cara a l'estiu o la tardor, tal com dius

    ResponElimina
  2. Bon reportatge Marta, un lloc a tindre en compte si es va per aquelles contrades i sobretot si es porta canalla. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
  3. algyien sabe porque han quitado todas las mesas de picnic en la zona de Hospitalet del infant al lado del campo de futbol??? han quitado las mesas y bancos, quitado la zona parking y han puesto zona azul!!! algo mas?? ahora lo que falta es que te cobren e trada para ir a la playa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, gracias por informarnos que ya no existe esta zona de pícnic, es una lástima porqué estaba muy bien.

      Elimina