dijous, 18 de gener del 2018

Àrea de pícnic Font del Pic, Sant Hilari de Sacalm, Selva

Inspirats en el bloc Petites rutes i seguint la recomanació d'algún seguidor vam estar en aquesta àrea de pícnic a l'extrem oest de Sant Hilari de Sacalm. Hi vam estar el passat maig però hi havia gent i no en vam fer fotos, però a l'agost hi vam tornar a passar i aquest cop si que vaig poder fer fotos.
Té 1 sola taula de fusta que està ben ombrejada; la taula està al costat d'una àrea de jocs infantils. És un espai tranquil i agradable on oblidareu que esteu en una població.Hi trobareu a més un plafó informatiu i un aparcament per bicis.











L'àrea de pícnic està ubicada en un espai verd que jo definiria com un parc, però enlloc l'he vist anunciat com a tal. Està en el camí de la Font Vella. Hi ha àrea per passejar, bancs, la font que dóna nom a l'espai i la riera de la Font Vella.







Font del Pic




 Situació:
Accés: La Font del Pic està a l'extrem oest de la població, entre la fábrica embotelladora Font Vella i el poble. Us recomano deixar el cotxe al poble i acostar-vos-hi caminant.

L'accés més directe a la taula és des del Paseig de la Font Vella, al costat del Balneari de la Font Vella (un edifici blau que veureu de lluny) hi ha una pendent que va directe al parc infantil i la taula.



També s'hi pot arribar pel Camí de la Font del Pic, que és part de la ruta de la Font Vella. El Camí s'agafa al Carrer Font del Cirer amb el Carrer de la Rectoría. És menys d'1 quilómetre.


Pel camí trobareu una hípica, la passeu de llarg.

Després veureu aquesta baixada i al creuar la riera hi ha l'espai amb la taula i el parc infantil.


Al bloc hi ha 5 àrees de pícnic més de Sant Hilari de Sacalm:






Què visitar?

Sant Hilari de Sacalm: té molt per fer, sobretot a nivell de natura i passejades. A altres entrades de les àrees de pícnic d'aquesta població os explico opcions, us remeto a elles.


La Selva:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada