dilluns, 12 de febrer del 2018

Àrea de pícnic Camí de les Fonts, Castellar de N'Hug, Berguedà

Petita àrea de pícnic al inici del camí que porta a les Fonts del Llobregat des de Castellar de N'Hug. Les fotos són del novembre'17, ara deu estar ben blanc...
Consta de 2 taules de fusta en un petit espai vallat que gaudeix de boniques vistes. Hi trobareu un plafó turístic informatiu i una font.












Del costat de l'entrada a l'àrea de pícnic baixa el camí cap a les Fonts del Llobregat; està a uns 600 metres, no és un camí llarg però té força pendent, el camí va fent ziga zaga per superar el desnivell que és pronunciat.


Segur que si heu vingut a Castellar de N'Hug un dels motius és veure les fonts. Hi podeu anar des d'aquí, però heu de tenir en compte que a la tornada la pujada és molt pronunciada, tot i que com he dit curta (uns 600 metres); o podeu anar amb el cotxe fins al costat del restaurant que està a l'inici del recorregut. En qualsevol cas val la pena visitar-les, millor després de pluges, quan hi vam ser nosaltrse al novembre estàvem en plena sequera. Nosaltres en aquesta ocasió vam optar per l'opció fàcil... en el passat ja haviem fet la pujadeta.











Al bloc torbareu 2 àrees de pícnic més de Castellar de N'Hug:




Situació:



Accés: És molt fàcil de trobar, està a l'extrem sud de l'aparcmanet del poble.

Venint  per la carretera BV-4031, a 11km de La Pobla de Lillet trobareu una bifurcació cap  a Castellar de N'Hug o cap a La Molina, obviament aneu cap a Castellar de N'Hug.

A l'entrada del poble veureu a l'esquerra una desviació cap a l'aparcament, la preneu.

Un cop a l'aparcament heu d'anar a l'estrem esquerra (mirant cap a la vall)
 Al fons veureu una mena de torre, l'àrea està just darrera la torre, igual que el camí a les Fonts.




Què visitar?

Castellar de N'Hug:



Berguedà:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada