dijous, 15 de febrer del 2018

Àrea de pícnic de la Ronda del Mar, Poblenou del Delta, Montsià

Tranquila i funcional àrea de pícnic a l'extrem sud del nucli urbà, però que no us enganyi el nom de la Ronda on està ubicada, el mar queda lluny d'aquí. És una d'aquestes àrees que em costa publicar perquè no m'acaben d'agradar, em sap greu; la proba és que les fotos són de fa quasi 1 any...
Consta de 3 taules de fusta en plena solana, així que millor venir de tardor a prinicpis de primavera. L'espai és ampli, els nens poden jugar pel voltant tot i que amb vigilància perquè no hi ha separació amb el carrer (però quasi no hi passen cotxes). Hi ha aparcament per bicis.









En un extrem de la ronda hi ha un circuit de salud.
A l'altre costat h ha una petita pista de skate.
Més enllà de la pista de skate, però no en tinc fotos, hi ha un àrea d'autocaravanes. Pensàvem que era un aparcament i punt, però ara al mirar-ho al Google Maps per ubicar l'àrea de pícnic he vist que està marcada com a àrea d'autocaravanes.

Situació:


Accés: Nosaltres hi vam arribar venint de la Caseta de Fusta, depenent de por vingueu hi anireu a parar directament. Si veniu de la Caseta de Fusta arribareu al Poblenou del Delta pel costat oposat a l'àrea de pícnic, però és una població totalment quadrada, limiteu-vos a vorejar-la i torbareu l'àrea de pícnic.

Què visitar?

Poblenou del Delta: pertany al terme municipal d'Amposta.


Al bloc hi ha 1 altre àrea de pícnic del Poblenou del Delta:


Parc Natural del Delta de l'Ebre:  hi ha tantíssimes coses per fer i/o visitar... Aquí teniu una de les moltes opcions:

Els Ullals de Baltassar: unes sorgències subterrànies que creen un entorn de vegetació molt frondós i diferent a la resta del Delta. És un recorregut curt que passa per vàries d'aquestes surgències.








Montsià:
Si disposeu de temps us recomanem anar a veure 2 búnquers/ nius de metralladora que hi ha la platja de Les Cases d'Alcanar (cap al sud de la població). També ho vam veure al programa Trínxeres de TVE (un gran programa). Són 2 búnquers republicans de la Guerra Cívil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada