dimarts, 13 de febrer del 2018

Àrea de pícnic del Parc del Pi Gros, Sant Vicenç dels Horts, Baix Llobregat

Seguint la recomanació d'un seguidor anònim vam anar a aquesta completíssima àrea de pícnic al fantàstic Parc del Pi Gros a l'Oest de Sant Vicenç dels Horts. Les fotos són del dissabte a la tarda, ja no hi havia molta llum així que n'hi ha bastantes que han quedat fosques perquè eren més de les 5 de la tarda.
Com veureu a les fotos a l'àrea de pícnic hi havia bastanta gent tot i ser un dissabte de febrer, vol dir que quan vingui el bon temps es deu omplir molt.

L'àrea de pícnic està a la part més elevada del parc i també més allunyada de l'àrea urbanitzada. Consta de 16 taules de fusta i 12 barbacoes en 4 blocs.  Cal resaltar que l'us de taules i barbacoes és gratuit.

Les taules estan repartides en 2 espais:

- Terrassa superior: hi ha 12 taules i 12 barbacoes agrupats en grups de 3 taules per cada bloc de 3 barbacoes. Entre la poca llum i la molta gent les fotos són bastant nefastes, però us podreu fer una idea.











També hi ha un quiosc bar on podreu llogar si ho necessiteu una graella o comprar carbó.






- Terrassa del mig: queda just per sota de la de les barbacoes. Hi ha 4 taules de fusta, també hi torbareu els banys i una font.


Els banys








El Parc del Pi Gros és un parc molt gran, de fet és un espai forestal de més de 20 hectàrees (informació extreta de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts).

Què ´més trobareu al parc?





La 3ª terrassa és un espai amb bancs per descansar.


A sota hi ha una gran explanada amb una àrea de jocs infantils (hi ha una altre àrea de jocs).







A aquesta explanada hi podeu accedir des de l'entrada que hi ha al nivell de les barbacoes a través d'una escalinata, a través de les rampes que ajunten les 3 terrasses, des d'un accés a peu pla a la Travessera d'Aragó o desdel Camí de la Font de Sant Josep (que puja des del centre de la població).

Rampes que uneixen les terrasses vistes

Al fons l'escalinata

Accés al Cami de la Font de Sant Josep
 Des de l'explanada podem anar cap al fabulós pi que dóna nom al parc, un pi solitari realment gran i espectacular.







Si després del pi seguiu endavant trobareu un bonic passeig on gaudireu de molt bones vistes del Baix Llobregat, hi torbareu bancs per gaudir-ne. El camí baixa fins al centre de la població, nosaltres nomès vam fer un tros.





 A l'altre punta del parc, tocant a la via dels Ferrocarrils de la Generalitat hi ha un altre accés al parc on hi ha una petita àrea de jocs infantils amb uns tobogans fantàstics; però queda lluny (i en pujada) de l'àrea de pícnic.









Situació:


Accés: En poblacions així de grans com ja sabeu us recomano possar el navegador. L'àrea de pícnic del parc està a dalt de tot del parc, s'hi accedeix des del carrer del mateix nom on podreu deixar el cotxe, hi ha molts llocs per aparcar i inclús una plaça reservada per gent amb mobilitat reduïda.



També hi podeu venir en transport públic. Els Ferrocarrils de la Generalitat tenen parada a Sant Vicenç i a prop del parc hi ha una parada de 2 linees de bus (la 2 i la 7), està al carrer Cadis; us l'he marcat al planell de sota.

 Trobareu més informació dels transports a la web de l'Ajuntament:


Què visitar?

Sant Vicenç dels Horts:


Baix Llobregat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada