divendres, 9 de febrer del 2018

Àrea de pícnic Parc Roures, Castellbisbal, Vallès Occidental

Petita àrea de pícnic en un bon parc urbà a l'Avinguda Roures a l'oest de Castellbisbal. Les fotos són del gener. La vam descobrir camí d'Ullastrell, pel què no ens vam parar a visitar Castellbisbal, en una altra ocasió ho farem.
Consta de 2 taules de fusta al costat d'una àrea de jocs. No tenen ombra, ara a l'hivern s'agraeix, però quan vingui el bon temps es trobarà a faltar. L'espai és molt gran i planer.













El parc és força gran i molt complet. Està entre l'Avinguda Roures, el carrer Alzina, el carrer Avet i el carrer Pi, com veieu un barri "d'arbres"...  Les taules estan a l'extrem oest del parc, al costat de l'Avinguda Roures.
A més de les taules i el parc infantil hi torbareu:

- Pipi can o espai per gossos.

- Parc infantil pels més menuts vallat.





- Pista de basquet:

. Camp de futbol sala amb vestuaris i tot.




- Petit circuit de salut.




És un parc molt agradable, ampli i tranquil; hi vam ser un diumenge a mig matí i quasi no hi havia ningú. El parc és allargat i pel costat el recorre un camí asfaltat que permet moure-s'hi fàcilment si hi aneu amb cotxets o cadira de rodes. S'hi pot accedir des de qualsevol dels 4 carrers que el rodegen.





Hi ha un aparell de reanimació cariovascular.

Situació:

Accés: Heu d'entrar a Castellbisbal i seguir les indicacions cap a Terrassa. Si esteu creuant la població per la carretera B-150 arribareu a un gran rotonda on trobareu indicació cap a Terrasa, preneu la desviació cap a aquesta població i llavors estareu a la carretera B-151.

 Aquesta carretera, la B-151, és paral·lela a l'Avinguda Roures on  hi ha el parc.
Seguiu endavant fins que el veureu a la dreta.
 Seguiu uns metres més endavant i trobareu un accés a l'àrea urbanitzada, el preneu.

 Arribareu en pocs metres a la Plaça Albereda, on hi ha una parada d'autobusos. Heu de girar pel primer carrer a la dreta, que és el carrer de l'Alzina.

 I deixar el cotxe on pogueu. des d'aquest carrer s'accedeix al centre del parc, a l'alçada de la pista de bàsquet.

Com us he dit a la Plaça Albereda hi ha una parada d'autobusos, us en podreu informar a l'Ajuntament http://www.castellbisbal.cat/guia-del-municipi/transport-public/






Què visitar?

Castellbisbal:

Vallès Occidental:

El Vallès Occidental des de Collserola


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada