dilluns, 5 de març del 2018

Àrea de pícnic Font del Sors, Seva, Osona

Hem estat en aquesta bonica i tranquila àrea de pícnic inspirats en els dos blocs de fonts que segueixo: Encos i Fonts Naturals, muntanya, aigua i més; no recordo a quin la vaig veure primer, aixi que els referencio tots 2, perquè els 2 a més són fantàstics. L'àrea de pícnic està al Passeig Rafael Casanova, a l'extrem nord de Seva.
Aprofitant que avui dilluns teniem vacances els dos hem volgut anar a voltar per Osona, però ens ha plogut moltíssim tot el matí, així que les fotos són fosques i no hem pogut fer cap excursioneta ni gairebé res. ..
Consta de 2 taules de pedra força grans; recordeu portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred de la pedra. És un espai molt agradable i bonic, tot i que està al límit de l'àrea urbanitzada. A més de les 2 taules hi ha la font que li dóna nom, a darrera les taules hi ha una bassa que pertany al mas Sors que hi ha darrera l'àrea de pícnic.











La petita bassa queda al costat de les taules, però com heu vist a les fotos hi ha una reixa de separació. Hi havia ànecs, però amb la pluja estàven aixoplugats a l'altre punta de la bassa.



El nom de la font es deu al mas que hi ha al darrera i que és impnent, realment maca. L'àrea de pícnic a un extrem té la font i a l'altre extrem hi ha un accés a peu pla i al costat surt el camí d'entrada al mas.
Accés a peu pla a l'àrea de pícnic







Al carrer hi ha espai per deixar el cotxe, de fet n'hi caben varis.

Situació:

Accés:
Si veniu per la C-17 heu d'agafar la sortida Tona Sud - Seva i seguir les indicacions cap a Seva. Hi arribareu per l'oest. Trobareu una rotonda, heu de creuar-la i seguir recta.

 Arribareu a la creu de la foto de sota que està just abans d'un parc i de la parada d'autobusos.
Heu de girar a l'esquerra on acaba el parc, que ja és el Passeig Rafel Casanova.
Seguiu pel Passeig Rafael Casanova sentit nord fins que trobareu l'àrea de pícnic  a l'esquerra.


 Trobareu espai per aparcar davant de l'àrea de pícnic.


Què visitar?

Seva:
Santa Maria de Seva

Osona:
Vic


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada