diumenge, 29 d’abril del 2018

Àrea de pícnic de la Bassa de la Corbatera, Sallent, Bages

Seguint la recomanació de la Carme de Totnens hem estat en aquesta petita àrea de pícnic a les afores de Sallent. Les fotos són d'aquest matí; quan hi hem arribat ha començat a ploure bastant i ho hem fotografiat amb presses.

Agost 2021: un seguidor del bloc ens ha informat i enviat fotos de què aquesta àrea de pícnic ja no hi és.

Consta de 2 taules de fusta en mig d'un paratge verd molt frondós, de fet tan frondós que les plantes es mengen una de les taules; sembla que no s'utilitzen gaire i per això les plantes de sota la taula han crescut tan.







L'espai és una zona humida i de cria d'ocells. Les taules estan a escassos 50 metres de la bassa, però amb les pluges de tot el matí estava tot el camí ple d'aigua, més de la que es sembla a les fotos; no ens hem pogut acostar a la bassa. Haurem de tornar a venir en una altra ocasió.







Darrera els arbres es veu una mica la bassa


Situació:

Accés: si veniu per la C-16 heu de pendre la sortida 59 al polígon industrial  Plans de la Sala, a les fotos venint de Barcelona.
 Al sortir de la C-16 trobareu una rotonda, heu de pendre la 2ª sortida.

 A partir d'aquí són 600 metres fins l'àrea de pícnic, us ho marco al planell de sota.
L'àrea de pícnic està a uns 20 metres de la pista forestal, és fàcil no veure-la, així que la pista per saber que heu arribat és el reixat de sota.
El cotxe el podeu deixar al costat oposat de la pista que hi ha una mica d'espai.
L'accés a les taules i la bassa és on hi ha el cartell.

Què visitar?

Sallent: com que ha començat a ploure molt no ens hi hem arribat i hem tornat; però podeu fer una ruta que descriu Totnens a l'enllaç que us he possat a l'inici de l'entrada i que s'inspira en la web Natura Local:



Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Sallent:
 
 
Bages:


2 comentaris:

  1. Tal i com mostreu a les fotos, les taules ja estaven força envaïdes per la vegetació, però hi vam ser el passat diumenge i, senzillament, ja NO hi són. El lloc segueix sent un oasi de verdor i tranquil·litat..., però les taules, ja no hi són.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Albert,
      Gràcies per l'informació, ja ho he actualitzat.

      Elimina