dilluns, 2 d’abril del 2018

Àrea de pícnic del Parc de l'Avinguda, Bigues i Riells, Vallès Oriental

Bona àrea de pícnic urbana a l'urbanització Castell de Montbui de Bigues i Riells. Les fotos són d'un diumenge al matí de mitjans de març.
El parc té un total de 4 taules de fusta. És un bon parc força complet i el vam trobar buit tot i ser diumenge, però és veritat que al centre hi havia una fira i els 3 Tombs.

El parc es divideix en 4 terrasses:

A) És la que està més amunt de l'Avinguda, hi ha 3 taules en una arbreda, gaudeixen de bona ombra.










B) Just per sota de les taules trobem aquest espai amb una pista de fútbol/bàsquet, una taula de ping-pong, 2 taules de jocs (escacs i crec que parxís), un centre de jocs infantils i 2 activitats de circuit de salud.












C) És la part destinada als més petits de la casa, hi ha 1 taula de fusta a ple sol i una àrea de jocs vallada, on a més hi ha un petit sorral.










D) L'aparcament, he de dir que trobo curiós que en un parc de barri hi hagi un aparcament propi del parc, però és genial. I també trobo curiós que l'aparcament sigui quasi tan gran com el parc.

El parc està entre l'Avinguda del Castell de Montbuí i el carrer de Sant Mateu, hi ha 3 accessos a l'Avinguda del Castell de Montbuí (terrasses B,C i D) i un accés des del carrer de Sant Mateu (terrassa B). Des de l'aparcament fins a les taules de la terrassa A hi ha un camí que les uneix sense esglaons.




Situació:

Accés: Bigues i Riells és una població molt més gran i extensa del què prèviament pot semblar. El millor és possar-vos un navegador; el parc està a l'Avinguda del Castell de Montbuí, la casa del davant té el número 144, però no sé el número del parc. Per més indicacions davant del parc el carrer de la Bicicleta desemboca a l'Avinguda del Castell de Montbui. A la xinxeta del mapa hi trobareu les coordenades GPS.

Uns metres més amunt del parc hi ha una parada de l'autobus 383, us en podeu informar a l'Ajuntament.

Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Bigues i Riells:


Què visitar?

Bigues i Riells:


Vallès Oriental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada