dimecres, 4 d’abril del 2018

Àrea de pícnic del Parc Els Arcs, Sant Jaume dels Domenys, Baix Penedès

Petita àrea de pícnic en un parc del límit sud de Sant Jaume dels Domenys. El nom me l'he inventat perquè no l'he trobat, i he triat Els Arcs perquè està al límit del Polígon Industrial Els Arcs i a tocar de l'Aqüeducte romà Els Arcs o Els Arquets. Les fotos són d'un plujós diumenge de febrer.

Consta de 2 taules de fusta ben ombrejades i el parc infantil. No es tracte d'un parc gaire gran, però us pot ser d'utilitat si esteu per la zona.












Situació:
Accés: El parc està al carrer Comtal cantonada amb el carrer Mallorca al límit sud del nucle de Sant Jaume, on s'acaben les cases i comença el polígon indústrial; a escasos 200 metres de l'Aqüeducte.

Si veniu per la N-340 heu de pendre la sortida cap a La Múnia / Sant Jaume de Domenys, en el punt kilómetric aproximat 1208 i seguir les indicacions cap a La Múnia. Creueu La Múnia seguint la carretera B-212 direcció Sant Jaume dels Montmenys.
A la sortida de La Múnia trobareu indicacions cap a Sant Jaume
 Seguiu per la carretera B-212.
 Al cap d'uns 4 quilómetres ja veure a l'esquerra el poble de Sant Jaume, seguiu endavant.
 Quan passeu el punt quilómetric número 13 estareu a 200mts del final de la carretera B-212.
  Arribareu al final on trobarem la carretera TP-2442. Heu de girar a l'esquerra

Gireu a l'esquerra, cap al poble de Sant Jaume.
A partir d'aquí us ho posso amb un mapa senyalat que és més senzill:


Sortireu del carrer del Mar (l'últim tram del plano de dalt) directament davant del parc, on a més hi ha un espai habilitat com a aparcament molt gran.

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Sant Jaume dels Domenys:


Què visitar?

Sant Jaume dels Domenys: aquesta població té molt punt d'interès, nosaltre com que ens plovia nomès vam visitar l'Aqüeducte, que com us he dit està a tocar del parc.



Baix Penedès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada