dilluns, 16 d’abril del 2018

Àrea de pícnic El Bolet, Ullastrell, Vallès Occidental

Ombrejada àrea de pícnic a les afores d'Ullastrell; està dintre els terrenys de la finca Can Palet, però és d'accés lliure. S'hi arriba per una pista forestal de condicions regulars. Les fotos són del gener.
Consta de 5 taules de pedra majoritàriament a l'ombra. És un espai que queda enclotat respecte a la pista forestal, però de fàcil accés amb un pendent suau. L'àrea està en l'espai que forma una pronunciada corba de la pista forestal., per la part interior hi ha una valla de fusta Les taules es veuen una mica velles i no llueixen gaire, però l'espai està net i té lloc perquè els menuts juguin una mica. Penseu a portar mantes o tovalloles si veniu en època de fred per aïllar-vos de la fredor de la pedra.








Com he dit l'àrea de pícnic està a l'espai que forma una corba de la pista forestal, doncs al costat oposat de la corba hi ha lloc per deixar varis cotxes i l'accés a la Hípica El Trosset, per si en sou aficionats i voleu aprofitar el dia.



Situació:


Accés: Si veniu per la carretera C-243-c de Castellbisbal direcció Terrassa, trobareu una desviació cap a Ullastrell, la preneu.


Des de la desviació són 3 quilómetres fins a Ullastrell, just després del punt quilómetri nº 2 trobareu una desviació de sorra a l'esquerra cap a l'Heliport i el Futbolgolf, la preneu.

 Com que a partir d'aquí ja no hi ha Google Earth no us puc possar fotos.

Seguiu endanvant i just abans de l'Heliport hi ha un camí a la dreta, és el Camí de Can Palet el preneu i seguiu el camí fins al cap de aproximadament 1 quilómetre trobareu una desviació a la dreta amb una corba de quasi 180ª, la preneu i a la següent corba a l'esquerra ja hi sereu.
Podeu mirar el planell de sota per veure com arribar a l'àrea de pícnic i l'hípica


Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més d'Ullastrell:




Què visitar?

Ullastrell: Al poble hi ha varis punts des d'on gaudir d'unes vistes fabuloses de l'entorn. Nosaltres hi vam venir pe una fia d'olis que fan al gener i que va estar molt bé.

Vallès Occidental:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada