diumenge, 3 d’abril del 2016

RECOMANACIÓ: HOTEL ALEGRET, TREMP, PALLARS JUSSÀ

Per Setmana Santa vam passar 2 nits en aquest bon hotel familiar, econòmic i cèntric. Està a la plaça de la Creu, davant pràcticament de la Basílica de Valldeflors de Tremp.


Nosaltres vam tenir 2 habitacions, una doble i una triple, però també en tenen de quadruples i individuals. Tot i que no són molt grans estan recentment reformades, són boniques i tenen uns matalassos fantàstics.



 La doble a les fotos es veu fosca perquè estan fetes just al arribar i tenia els porticons tancats, però són totes exteriors amb llum natural.




Altres imatges de l'hotel:




El David n'és el gerent i recepcionista, a més de la feina pròpia de l'hotel és un gran coneixedor del territori i bon informador turístic. Us farà un munt de propostes super interessants de la zona, a més us proporcionarà mapes i tríptics. No dubteu a consultar-li el què us interessi visitar.
 
Hi ha l'opció de fer mitja pensió per nomès 12,00€. El menjar està bo, la relació qualitat preu és molt bona. Nosaltres hi vam menjar molt a gust; a més l'Estella, que és la cambrera, és encantadora i servicial. Si ho demaneu el dia abans us faran entrepans per anar de pícnic.


Per sopar podreu triar entre 5 o 6 opcions de primer, de segon i de postres.









L'esmorzar te'l serveixen a la taula, hi ha embotits, torrades, pastes industrials, melmelades, sucs, llet, Colacao, café, etc.. Podeu repetir sense problema.



Bé, nosaltres no dubtarem a repetir quan tornem a Tremp. Si voleu més informació per veure els preus de les habitacions i informació de l'hotel:


I si voleu veure les crítiques al Tripadvisor:


Ah! Si hi aneu no deixeu de comentar que els heu conegut pel Som de Pícnic!

2 comentaris:

  1. Mooolt bona informació i mooolt bona pinta tot Marta.
    Gràcies per ensenyar-nos llocs així :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que t'interessi. Ah! El David, el gerent i recepcionista, també és excursionista com vosaltres i segur que us pot suggerir excursions interessant.

      Elimina