dimecres, 5 d’abril del 2017

RECOMANACIÓ: ALBERG MOSSEN ANTONI BATLLE, DELTEBRE, BAIX EBRE

Com us vaig dir fa poc més d'un any, si voleu poder viatjar en familia (o amics) de forma econòmica, una magnífica opció són els Albergs de la Xanascat. Feia temps que voliem anar al Delta de l'Ebre però està molt lluny per anar i tornar en un dia, així que vam decidir probar l'alberg de Deltebre.

L'alberg té un encant especial perquè té una estructura original i està decorat  molt simpàtic amb imatges d'algunes de les aus que trobareu al Parc Natural. Jo l'he trobat bonic, té un caire marítim i divertit.


Hem estat en una habitació de 4 amb bany; com a tots els albergs són habitacions funcionals sense luxes però còmodes i pràctiques. A les lliteres t'hi torbes el llençol de sota i la coixinera posats, el llençol de sobre el tens plegat a sobre el llit i trobaràs les mantes dintre les taquilles. Les taquilles tenen opció de poder-se tancar amb clau posant-hi una moneda, pràctic si agafeu una habitació gran compartida.

Aquestes primeres fotos són de quan vam arribar de nit, perquè veieu com t'ho trobes al arribar:







I aquestes del dia que marxàvem amb llum de dia. Ah! a les finestres hi ha mosquiteres, important en aquestes terres.




No totes les habitacions tenen el bany privat, la majoria no en tenen i llavors com en els campings o a les colònies s'utilitzen els comuns; que a la mainada potser encara els agradarà més perquè tindran més sensació d'anar de colònies en familía. La que vam tenir nosaltres va costar 69€ per nit anant 2 adults, 1 menor de 29 i 1 menor de 18; inclou dormir i esmorzar. Podeu mirar totes les tarifes aquí. ja que varia depenent de temporada, edat, etc.

L'alberg s'estructura en 3 plantes:

  • Al pis d'entrada hi ha la recepció; aquí us informaran de tot el què necessiteu per organitzar la visita del Parc Natural, a més us poden deixar binocles! Aquest cap de setmana hi havia una noia molt simpàtica i atenta, va ser de gran ajuda. A la recepció també hi trobaràs màquines de vending, productes de merchandising, un espai amb bancs per descansar i una sala d'activitats.





  • El pis superior té les habitacions al perímetre de la planta i els banys comuns al centre. Totes les habitacions són exteriors i algunes tenen balcó. Segons la seva web hi ha habitacions de 4 i de 10.






  • Al pis inferior hi ha el menjador, vàries sales i uns banys




        Cada sala té el nom d'una de les llacunes o d'algún espai del Parc Natural.




A l'exterior hi ha una àrea de pícnic (la podeu veure clicant aquí), una pista per jugar a futbol i una pista per jugar a basquet així com espai per jugar lliurement i un gran aparcament.





En aquesta ocasió si vam fer alguns àpats a l'alberg, tenen cuineres pròpies que ho fan molt bo i són molt amables també; la veritat és que tot el personal que hem trobat és super amable i servicial. Recordeu que als albergs tots col·laborem i t'has de parar i desparar la taula tu, has de deixar la taula neta i el terra escombrat.

La pensió completa (dinar + sopar) per un adult de més de 30 anys costa 15,65€ per als menors de 30 son 13,40€; si sou familia nombrosa us descomptaran 6,00€ per persona.

El menjar calent te'l serveixen en una especie de barra i a més tens un bufet lliure d'amanida en unes taules auxiliars. Hi havia 2 primers i 2 segons per triar, i varis làctics i alguna fruita de postres.Hi ha un microones, així que si heu de calentar algúun biberó o papilla ho podeu fer; també hi ha trones.





Els esmorzars que són tipus buffet són senzills, no heu d'oblidar que és un alberg, no un hotel. Tot i així hi ha per a tots els gustos: cereals, galetes, pa torrat, embotit, fruita i algun dolç industrial. Per veure hi ha una màquina de sucs i una màquina de cafès i xocolata. Ah! Hi havia  llet de soja.  Ben segur que no us quedareu amb gana.



Tenir l'alberg a Deltebre és molt pràctic perquè la població està bastant al centre geogràfic del Delta de l'Ebre i com a molt trigues uns 20 o 25 minuts per anar a qualsevol lloc. Molt bon punt de partida, la veritat.

Us recomano venir a descobrir el Delta de l'Ebre des d'aquí sense cap mena de dubte, nosaltres tornarem encantats; hem estat molt ben atesos i cuidats i a més ens ho hem passat molt bé.

Us passo l'enllaç al Tripadvisor:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada